maanantai 21. lokakuuta 2013

BikBokin ostokset ja tämän päivän fiilikset

Palautin viimeisestä Zalandon tilaukseltani yhden ihanan hupparin, joka oli minulle älyttömän iso, niin tilasin siitä pienemmän koon, josta tuli tänään saapumisilmoitus, että paketti on noudettavissa. En vain yhtään mitenkään jaksanut lähteä duunin, salil ja kotiin juoksemisen jälkeen enää minnekään kauppaan hakemaan mitään pakettia, vaikka siellä olisi ollut kultaa. Söin välipalaa ja kävin pitkässä kuumassa suihkussa. Tässähän tämä päivä taas menikin. :D

Reippailua töiden jälkeen. 

ILMEELLÄ!
Mitä ja miksi? Ok, aloitin ehkäisyrenkaat muutama vko sitten, ehkä siksi. :( buu! Otsa on ihan hirveässä kunnossa, siihen on tullut jotain viisi finniä parin viikon aikana, ei terve! Teini-ikä, here i come again!

...paljon parempi näin rajattuna... :D

Nyt illan olen fiilistellyt tätä ihanaa uutta hupparia, jonka eilen löysin (lahjakortilla ostettuna, kiitos Hansu<3) BikBokista. En ole vuoteen löytänyt sieltä mitään, nyt löysin hupparin, hameen ja kynsilakan yhdellä kerralla. :) 



Ihana toi hame mielestäni! Tosin surkea kuva, joten selvennys: hame on musta ja kissat ovat kultaisia. :) Löysin sen vielä alennuksesta, josta harvoin löydän mitään. Tosin löysin eilen pyöräilymatkoja varten (alemyynnistä sekin) urheilukaupasta pääpannan, kun korvani kipeytyvät jos poljen viimassa ilman mitään pantaa/pipoa. Sellaista pantaa olenkin kaivannut jo vuoden. Että ei mikään heräteostos. Äitini osti sen lahjaksi, koska olen niin hyvä tyyppi, kiitos äiti! :D
Eikä tuossa hupparissakaan mitään vikaa ole. Hyvä ja rento paita kotiin tai miksei töihinkin.

Kiva valaistus ja nätti märkä tukka suihkun jäljiltä... :D
Juicy vinkuu sänkyyn viereen.

Perjantaina olisi työporukan kanssa kemut ja minulla ei ole MITÄÄN havaintoa mitä laitan päälle. Meille on kaiken lisäksi järjestetty jotain ohjelmaa, eikä kukaan tiedä mitä se on. Pyydettiin vain mahdollisimman monta osallistujaa. Eli tämän mystisyyden johdosta, mitä ihmettä laitan päälle sinne? Mitä jos pitää kontata jossain tunnelissa ja ampua jollain laser-aseella (toivon että mentäisiin laser sotaan!!!), niin kiva jossain minarissa ja korkkareissa juossa jotain käytäviä ja kontata perse vilkkuen! :D Ja kiva sekin, jos taas vetäisen tennarit ja farkut ja sitten ollaankin jotain aliaksen tyylistä peliä pareittain ja sitten mennään syömään johonkin ravintolaan ja olen itse jossain arkivaatteissa. Ei näin. Tilannetta ei helpota sekään, kun meidän duunissa yksi poika tänään sanoi näin: "En malta odottaa mitä Ilana laittaa päälle perjantaina!!!" ...olin sellain että Wow, tämäpä on kiva kun miehetkin oikein odottaa mitä pistän päälleni, kun en itsekään tiedä yhtään mitä laittaisi. Tällä hetkellä vaatekaappini näyttää niin huppari-farkkupainotteiselta, lisäksi kun olen päästänyt itseni paisumaan kesän aikana pari-muutama kiloa, niin ei noi mekot ihan pue tätä vartaloa tällä hetkellä. Lisäksi palelen niin helposti, etten mitään mekko/hame härveliä jaksaisi yhtään näin kylmillä ilmoilla. Enkä ollut edes ääneen miettinyt töissä mitä päälleni puen, joten en tajua tuota duunikaverin kommenttia, mistä se tuli. Näkyykö se minusta läpi, että mietin pääni puhki sitä pukeutumista? Mitä mie teen?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)