maanantai 16. syyskuuta 2013

Leivitettyä kampelaa ja nieriää

Perjantaina kävin illallistamassa ystävien luona ja aivan erinomaista ruokaa olikin - jälleen kerran!
Kyllä sen vaan huomaa, kun kokki kokkaa. Varsinkin kampela oli suurta herkkua. Lisäksi molemmat kastikkeet ystäväni oli tehnyt itse, joka oli ihana lisä tähän annokseen. Love it!

Itse tehtyä pestoa, olisikohan ollut basilica öljykastike, röstiperunaa, leivitettyä kampelaa ja nieriää ja vielä paistettua ruusukaalia. Ruokajuomaksi kevyesti hapokasta valkoviiniä, muistaakseni Italialaista sekin. Sopi oikein hyvin illallisen kanssa nautittavaksi.  Harmi kun en ottanut viinin nimeä muistiin, enkä myöskään kuvaa pullosta... Oli herkkua. Kevyesti hapokkaaksi kuvailtu viini oli kyllä enemmän, kuin kevyesti hapokas. Aluksi luulin, että kyseessä oli kuohuviini, kun kuohusi niin kiitettävästi.


Jälkkäriksi Italialaista punaviiniä, joka oli hillomaista ja pyöreää, hyvä seurusteluviini, mutta sopisi myös ruuan kanssa. Ehkä hieman liian makeaa makuuni, mutta jälkiruuaksi juuri sopiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)