perjantai 13. syyskuuta 2013

GHD deluxe metal collection hinta

Hei, unohdin tässä postauksessa mainita tämän GHD suoristusraudan ja fööni-setin hinnan, jonka Ovh on Lappeenrannan PääAsialla 219e. Oon oikeesti ollu ihan älyttömän tyytyväinen molempiin näistä. Fööni on ihanan kevyt, ettei ranne väsy föönaillessa ja suoristusrauta ei revi yhtään tukkaa. Siis oikeasti tällä meinaan sitä, kun minun edelliseen rautaan jotenkin jumittui välillä hius tai hiuksia ja ne katkesi, varsinkin, kun yritin tehdä kiharoita. Tällä ei todella sitä ongelmaa ei ole ollut. Lisäksi laskin, että raudan lämpenemisessä meni noin naurettavat 25sekuntia ja tsädäm! Ready! :)



Nyt täytyy tästä alkaa valmistautumaan, olemme menossa ystäväpariskunnalle syömään kampelaa ja öö jotain muuta kalaa, älkää kysykö enää mitä. :P Kala on hyvää joka tapauksessa, oli se mitä kalaa vain.
Sitä ennen käyn Stockalla vähän haaveilemassa uudesta pussilakanasetistä, joka maksaa kuitenkin niin paljon, etten varmaan raaski ostaa sitä tällä hetkellä, kun pitää säästää rahoja... En kerro vielä mihin. :) Kuulette siitä varmasti tulevaisuudessa, jos tästä suunnitelmastani nyt on mitään siis edes tulossa. Mutta toivo elää! Eläköön!

Niin ja hauskaa perjantai iltaa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit julkaistaan, kiitos kommentistasi! :)